VIJESTI / CRNA KRONIKA

istraga zločina

Potvrđeno - ubijeni Varaždinac je ustrijeljen, čovjek kojega su uhitili je mogući osumnjičenik, Citroen u Karlovcu još uvijek je pod velom tajne!

Potvrđeno - ubijeni Varaždinac je ustrijeljen, čovjek kojega su uhitili je mogući osumnjičenik, Citroen u Karlovcu još uvijek je pod velom tajne!

Citroen C5 još uvijek je parkiran u Naselju Marka Marulića.

Varaždinac Željko Hatlak čije je mrtvo tijelo u utorak pronađeno u Varaždinu, najvjerojatnije je ustrijeljen, izvijestio je danas zamjenik varaždinske županijske državne odvjetnice i glasnogovornik Darko Galić te naveo da se s ubojstvom dovodi u vezu muškarac uhićen u Karlovcu.

Galić je Hini potvrdio kako je riječ o ubojstvu, no nije mogao sa sigurnošću reći da je Željko Hatlak ustrijeljen, već da je najvjerojatnije riječ o tome. Upitan sumnjiče li za njegovo ubojstvo muškarca koji je jučer uhićen u Karlovcu, odgovorio je kako jedino može potvrditi da je uhićenje povezano s tim događajem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Karlovcu je jučer pronađen automobil koji pripada ubijenom 56-godišnjem Varaždincu, a Galić nije mogao potvrditi je li ga uhićeni muškarac ukrao iz dvorišta ubijenog, piše Index.

"Ne možemo sa sigurnošću znati pod kojim se okolnostima to dogodilo i što je tome prethodilo. To će se tek utvrditi", rekao je.

Nestanak Željka Hatlaka policiji je prijavljen prošle nedjelje, a nakon pronalaska njegova tijela iz varaždinske policije su priopćili kako su kriminalističkom istragom utvrdili da je umro nasilnom smrću.

Iz PU varaždinske upravo su izvijestili kako je provedenim radnjama identifikacije  potvrđeno da se radi o 56-godišnjem muškarcu čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u nedjelju, 5. ožujka, u večernjim satima.  

- U koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja počinitelja i svih okolnosti kaznenog djela Ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona počinjenog na štetu 56-godišnjaka, pojašnjavaju. 

Provedenim dokaznim radnjama na području grada Varaždina pronađeni su predmeti i tragovi koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke su na području Karlovca pronašli osobno vozilo u vlasništvu žrtve te je u četvrtak, 9. ožujka u Karlovcu provedena dokazna radnja pretrage navedenog vozila, kažu u PU varaždinskoj te dodaju kako policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja po čijem će dovršetku pravovremeno izvijestiti javnost o utvrđenom.

Izdvojeno


Reci što misliš!