VIJESTI / CRNA KRONIKA

grozne prijetnje

Mladić zvao gazdu kod kojega je radio na crno da mu plati 300 kuna, a s njegova mobitela stigao mu jezoviti odgovor: "Moj si, polomit ću ti kosti, ubit ću te"

Mladić zvao gazdu kod kojega je radio na crno da mu plati 300 kuna, a s njegova mobitela stigao mu jezoviti odgovor:

Utvrđeno je da je s gazdina mobitela prijetio drugi radnik protiv kojega je upravo podignuta optužnica.

Zbog prijetnji ubojstvom Općinsko državno odvjetništvo je podiglo optužnicu protiv 26-godišnjeg Karlovčanina. Utvrđeno je da je s mobitela nazvao žrtvu, drugog mladića te mu zaprijetio. Inače, mobitel je u vlasništvu građevinskog poduzetnika kod kojega su obojica svojevremeno radila na crno.

- U cilju da ga zastraši, uz psovke prijetećim glasom rekao mu da zna koji auto vozi i gdje živi, da će mu polomiti kosti, naći ga bilo gdje u gradu i da je on njegov te više puta ponovio da će ga ubiti, što je sve kod žrtve izazvalo osjećaj uznemirenosti i straha za vlastiti život, dakle, drugome ozbiljno prijetio da će ga usmrtiti i teško tjelesno ozlijediti, pa da je time počinio kazneno djelo protiv osobne slobode – prijetnjom, kažu u karlovačkom tužiteljstvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Traže za njega zatvorsku kaznu u trajanju od šest mjeseci s rokom kušnje od dvije godine, te da se produže mjere zabrane kontaktiranja sa žrtvom.

Žrtva kaže da su on i okrivljeni skupa radili kod građevinskog poduzetnika na crno. On je dao otkaz a ovaj mu je ostao dužan 300 kuna od plaće. Zvao ga je zbog duga, no u jednom trenutku ga je povratno nazvao okrivljeni s gazdina telefona.

- Za okrivljenika mi je bilo poznato da je agresivna osoba, pogotovo kad je pijan, a to je gotovo svakodnevno. Također, živjeli smo u susjedstvu, pa sam se bojao za život nakon izrečenih prijetnji, rekao je mladić.

 

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!