VIJESTI / CRNA KRONIKA

TEŠKE OZLJEDE

Dvojac na motociklu u Tounju sletio u grabu, vozač teško ozlijeđenog kolegu ostavio i sam otišao do liječnika! Policija ga poslije pronašla

Dvojac na motociklu u Tounju sletio u grabu, vozač teško ozlijeđenog kolegu ostavio i sam otišao do liječnika! Policija ga poslije pronašla
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nakon prometne nesreće je otišao s mjesta događaja i zatražio pomoć u bolničkoj ustanovi, a da nije pružio pomoć 60-godišnjem putniku na motociklu niti obavijestio hitnu medicinsku pomoć.

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 19 sati dogodila u Tounju teško su ozlijeđeni 47-godišnji vozač i 60-godišnji putnik na motociklu.

Policija je napravila očevid nesreće te jutros objavila što su utvrdili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Neregistriranim i neosiguranim motociklom prije stjecanja prava na upravljanje upravljao je 47-godišnjak i kretao se ulicom Tounj u smjeru centra Tounja. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad motociklom i sletio van kolnika u udolinu, gdje je prethodno udario u dva stabla, kažu nam u policiji. 

Policija navodi da se nakon prometne nesreće udaljio pješice s mjesta događaja i zatražio pomoć u bolničkoj ustanovi, a da nije pružio pomoć 60-godišnjem putniku na motociklu niti obavijestio hitnu medicinsku pomoć. U prometnoj nesreći vozač i putnik su teško ozlijeđeni.
 
- Do dolaska policijskih službenika vozač motocikla se udaljio iz zdravstvene ustanove u kojoj mu je pružena liječnička pomoć. Po pronalasku istog te nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći ozlijeđenom putniku kao i optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu nam još u policiji.

Izdvojeno


Reci što misliš!