VIJESTI / KARLOVAC

RAD ZA PRAZNIK

Sutra slavimo Dan državnosti! Državni je praznik i neradni dan, ali skoro svi trgovački centri u Karlovcu će biti otvoreni - pogledajte po kojem radnom vremenu

Sutra slavimo Dan državnosti! Državni je praznik i neradni dan, ali skoro svi trgovački centri u Karlovcu će biti otvoreni - pogledajte po kojem radnom vremenu
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Od karlovačkih trgovačkih centara jedino neće raditi KTC koji ionako već nekoliko godina ne radi nedjeljom i praznicima.

Pred nama je novi praznik pa su Hrvati već tradicionalno odlučili spojiti dane i napraviti si novi produženi vikend.

Već i danas mnogi ne rade, a mi smo odlučili provjeriti kako rade trgovine u Karlovcu. Većina ostaje i dalje pri normalnom radnom vremenu, ali neki su svojim zaposlenicima ipak dali slobodan dan. Od karlovačkih trgovačkih centara jedino neće raditi KTC koji ionako već nekoliko godina ne radi nedjeljom i praznicima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Većina trgovina Lidla radit će do 14 ili 20 sati. Ona u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija bit će otvorena do 14, dok će Lidl na Dubovcu ipak raditi do 20 sati.  

Konzum je na svojim stranicama obavijestio da će raditi prema posebnom radnom vremenu, tako će trgovine Konzuma na Trgu Milana Šufflaya i u Izidora Kršnjavog na Rakovcu raditi do 12 sati. Super Konzum bit će otvoren do 15 sati. 

Kauflandove poslovnice radit će prema nedjeljnom radnom vremenu, od 8 do 21 sat, a tako će raditi i karlovački Kaufland na gradskoj tržnici.

Trgovina Spara u Grabriku bit će otvorena do 14 sati, dok će Interspar u sklopu centra Supernova raditi sve do 21 sat. 

Plodine će biti otvorene do 22 sata. 

Izdvojeno


Reci što misliš!