VIJESTI / KARLOVAC

31. U MANDATU

Danas zasjeda karlovačko Gradsko vijeće, dnevni red je poprilično dugačak - sjednica počinje sat vremena ranije

Danas zasjeda karlovačko Gradsko vijeće, dnevni red je poprilično dugačak - sjednica počinje sat vremena ranije

Sve aktualnosti sa sjednice Gradskog vijeća kao i uvijek do sada možete pratiti na KAportalu

Karlovačko Gradsko vijeće danas ima sjednicu po 31. put u aktualnom mandatu. Na dnevnom redu nalazi se čak 42. točke, među njima i proračun za 2024. godinu kojeg prate i gradski programi. Na kraju godine izmjene i dopune doživjet će i ovogodišnji programi za kulturu i sportu.

Na dnevnom redu je i donošenje rezolucije o proglašenju Grada Karlovca sigurnim mjestom za žene na inicijativu GO SDP-a, a novoosnovana ustanova Sportski objekti Karlovac dobit će Statut. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U korekciju će i odluka o koeficijentima za obračun plaća službenika i namještenika u gradskoj upravi ali i gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, kao i odluka o naknadama članovima Gradskog vijeća i radnim tijelima. 

Mijenjat će se odluka o komunalnim djelatnostima na području grada Karlovca, kao i odluka o davanju u zakup i privremeno korištenje javnih površina i zemljišta u vlasništvu Grada te o zakupu javnim prometnih površina za rezervirana parkirališna mjesta. 

Sjednica Gradskog vijeća ovog puta počinje sat vremena ranije, u 8 sati, održat će se u Velikoj vijećnici Grada Karlovca, a sve aktualnosti kao i uvijek do sada možete pratiti na KAportalu

Izdvojeno


Reci što misliš!