VIJESTI / KARLOVAC

VIDIMO SE U KARLOVCU...

Otvorena manifestacija "Advent u Karlovcu", trajat će sve do Nove godine: Ovo je idealno mjesto za druženje s najmilijima FOTO

Otvorena manifestacija

Ovo je posebno vrijeme i onaj obiteljski duh kojega, vjerujem, osjećamo i u svojim domovima, prenesimo i na svoja prijateljstva, rekao je gradonačelnik Damir Mandić

"Najviše me veseli druženje. Očekujem da u narednih 15 dana svi u Karlovcu iskoristimo ovo vrijeme i ovu prigodu da se podružimo s najmilijima. Ovo je za to idealno mjesto. Podružimo se, njegujmo prijateljstva i uživajmo u Adventu u Karlovcu", poručio je u petak za otvorenja te manifestacije koja traje do Nove godine pred stotinjak okupljenih karlovački gradonačelnik Damir Mandić.

Dodao je da su karlovačke manifestacije vrlo dobre. "Ovo je posebno vrijeme i onaj obiteljski duh kojega, vjerujem, osjećamo i u svojim domovima, prenesimo i na svoja prijateljstva", rekao je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predsjednik Udruženja obrtnika Karlovca Stipo Adžaga je podsjetio da se održava obrtnički sajam s desetak štandova, da je postavljen foto-kutak i da će frizeri održati reviju frizura, a predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Mladen Puškarić je napomenuo da se na obrtničkom sajmu predstavljaju proizvodi koji mogu biti božićni pokloni.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!