VIJESTI / KARLOVAC

STRUJNI UDAR

Teški nemar na gradilištu u Radićevoj ulici! Metalna ploča ostala pod naponom, na nju naletjeli psi i ozlijedili se - evo što je dosad utvrđeno

Teški nemar na gradilištu u Radićevoj ulici! Metalna ploča ostala pod naponom, na nju naletjeli psi i ozlijedili se - evo što je dosad utvrđeno

Što se dogodilo provjerili smo i kod investitora cijelog projekta, karlovačke gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija.

Što se jučer dogodilo u Radićevoj vjerojatno će trebati utvrđivati nadležni no KAportalu se više građana požalilo da je na mjestu radova došlo do proboja struje i da je više pasa imalo spaljene šapice i slične ozljede koje su zadobili hodajući po podlozi pod naponom.

Kako doznajemo, u poslijepodnevnim satima je ovaj dio grada ostao bez struje, a iz obližnjeg lokala su nam rekli da su u jednom trenutku samo čuli zavijanje pasa. Tri psa su prošla preko podloge koja je bila pod naponom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Stanari su zvali nadležne i utvrdilo se da ovaj dio nije imao uzemljenje već je ostao pod naponom. Nadležni se nisu javljali pa smo zvali električara koji je izmjerio napon od 190 volti na toj ploči, rekla nam je vlasnica lokala čiji su djelatnici u čuli zavijanje pasa pa izašli vidjeti što se dogodilo.

Kako je ustvrdila, dobro da nije stradalo neko dijete koje je moglo pasti na ploču a i da je zima i da svi imamo debele đonove na cipelama. Što se dogodilo provjerili smo i kod investitora cijelog projekta, karlovačke gradske tvrtke Vodovod i kanalizacija.

- Izvođač je nakon provedenog iskopa, ostavio tu ploču preko rova da se može prolaziti. Nažalost, dobili smo dojavu od stanara i odmah smo prijavili nadzoru  izvođaču. Ujutro su nastavili radove, uklonili tu ploču, zvali HEP da se provjeri situacija, kažu nam u Vodovodu u odgovoru na naš upit. 

Izdvojeno


Reci što misliš!