VIJESTI / KARLOVAC

SPORTSKI OBJEKTI KARLOVAC

Sada je i službeno! Natječaj za ravnatelja nove gradske ustanove će se ponoviti - jedan kandidat nakon obavljenog razgovora povukao svoju prijavu

Sada je i službeno! Natječaj za ravnatelja nove gradske ustanove će se ponoviti - jedan kandidat nakon obavljenog razgovora povukao svoju prijavu
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Do raspisivanja novog natječaja, ustanovu će i dalje voditi Renata Kučan

Natječaj za izbor ravnatelja nove ustanove Sportski objekti Karlovac nije urodio plodom. Danas je stigla i službena potvrda od privremene ravnateljice Renate Kučan da će se ići u ponovljeni postupak izbora. 

Kako je KAportal već pisao, sjednica Upravnog vijeća ustanove na kojoj se donosila odluka o odabiru ravnatelja nakon provedenog javnog natječaja održana je u ponedjeljak 5. veljače. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Privremena ravnateljica za KAportal potvrdila je da su na javni natječaj pristigle dvije prijave, a u postupku odabira utvrđeno je da jedan kandidat nije zadovoljio propisane formalne uvjete natječaja, dok je drugi kandidat ispunio sve tražene formalne uvjete te je bio pozvan na intervju sa članovima Upravnog vijeća.

- Po provedenim aktivnostima, Upravno vijeće jednoglasno je donijelo odluku o neizboru ravnatelja te će novi natječaj za ravnatelja Ustanove biti ponovo raspisan. Također, kandidat s kojim je obavljen usmeni intervju, dan nakon toga, 6. veljače, Upravnom vijeću uputio je e-mail kojim ih obavještava da povlači prijavu za ravnatelja Ustanove, poručeno je iz ustanove.

Do raspisivanja novog natječaja, a službene potvrde nema kada će to biti, ustanovu će i dalje voditi Renata Kučan. 

Izdvojeno


Reci što misliš!