GASTRO

Večeras se nastavlja show Tri, dva, jedan - kuhaj! Natjecatelje čeka tajanstvena namirnica

Večeras se nastavlja show Tri, dva, jedan - kuhaj! Natjecatelje
čeka tajanstvena namirnica

Novi tjedan showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' započinje novim zadatkom. Na radnim jedinicama natjecatelje će dočekati tajanstvena glavna namirnica prema kojoj moraju osmisliti jedno glavno jelo. Većina natjecatelja nije zadovoljna onime što su dobili za zadatak…

U premijernom nastupu Morenu i Ninu, kao i ostale natjecatelje, na radnoj jedinici će dočekati iznenađenje - ispod zvona će pronaći određenu namirnicu na temelju koje će skuhati jedno glavno jelo, i to u svega 60 minuta!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako su natjecatelji još uvijek podijeljeni u timove, svaki red radnih jedinica dobit će u zadatak istu namirnicu. Tako će prijateljice iz Cresa te Sanja i Željko pripremati jela s telećim jetrima. Oba para priznaju da kod kuće ne kuhaju jela s telećim, već pilećim jetrima, pa će im današnji zadatak biti veliki izazov jer moraju zadiviti žiri kako bi dospjeli na vrh ljestvice ukupnih bodova.

„Što ću sad s ovom hrgom od jetre?! Nisam ih prije nit' probala, nit' kuhala, tako da je ovo svakako novo iskustvo za nas obje“, zaključile su Morena i Nina.

Moira i Zdravko te Aleksandra i Kristijan poigrat će se pastrvom. Tata i kćer iz Varaždina uvjereni su kako će svojom neobičnom kombinacijom gljiva i riječne ribe oduševiti čak i Pažanina, dok Aleksandra strahuje zbog manjka iskustva s pastrvom, koju ona i Kristijan jedu samo u restoranu.

Arsen i Željan te Sara i Anna ispod poklopca su dobili kunića. Na licu oba para neće se pronaći smiješak jer, priznat će, kunića nikada nisu spremali.

„Ja nit' ga jela, nit' ga radila. Al' dobro!“, uzdahnula je Sara.

Katarina i Ozana te Kristijan i Martin morat će biti što kreativniji sa svojom glavnom namirnicom jer puretina nije zahtjevna za obradu, ali ih zato žiri može kazniti ukoliko na kušanje donesu vrlo jednostavno jelo „bez priče“, kako bi to slikovito rekao Pažanin. Tin i Ana te Hrvoje i Natali također imaju jednostavnu namirnicu. Lignje se mogu pripremiti na svega nekoliko načina, no oba para ulažu nadu u priloge koji bi trebali obogatiti njihovo morsko jelo.

Kome je uspjelo osvojiti najviše bodova, ne propustite doznati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 21:15 sati na RTL-u!

Vijesti.rtl.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!