GDJE I KAD?

KREĆU I RADIONICE

Udruga Carpe Diem od 1. lipnja pokreće radionicu keramike za djecu i odrasle

Udruga Carpe Diem od 1. lipnja pokreće radionicu keramike za djecu i odrasle

Udruga Carpe Diem, nakon stanke uzrokovane pandemijom COVID-a 19, nastavlja s radom. Prva aktivnost je radionica keramike za djecu i odrasle.

Udruga je krajem prošle godine pokrenula radionicu keramike koju je pohađalo 10 polaznika. Zbog pandemije koronavirusa aktivnosti su prekinute, ali radionica od 1. lipnja ponovno kreće s radom. 

Radionica keramike namijenjena je svim dobnim skupinama (djeca, mladi i odrasli) i preporuča se svima koji se žele opustiti u društvu kroz kreativan rad, izraditi predmet od gline te doživjeti proces pretvaranja komada zemlje u umjetničko djelo ili uporabni predmet. Želite li probuditi svoju kreativnost, ne morate biti posebno nadareni. Potrebni su Vam samo entuzijazam i strpljenje!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz radionicu polaznici će se upoznati sa vrstama gline i alatima za obradu, naučiti tehnike modeliranja i ukrašavanja predmeta, suhu obradu predmeta, oslikavanje i glaziranje, slaganje predmeta u peć i biskvitno paljenje, glaziranje pa opet pečenje kada će polaznici ostvariti gotov glazirani keramički predmet. Predviđen je rad u raku tehnici te na grnčarskom kolu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila [email protected] ili na mob 095 908 6355.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!