GDJE I KAD?

DRUŽENJE OKO SCENE

Larisa Kasunić Mikšić i Marija Zagorec najbolje na kreativnoj utrci Grand Prix Experimental Challenge u Urbanom parku

Larisa Kasunić Mikšić i Marija Zagorec najbolje na kreativnoj utrci Grand Prix Experimental Challenge u Urbanom parku

Kreativna utrka Grand Prix Experimental Challenge koju su osmislili Radikalna frakcija eksperimentalnog crtanja i udruga KA-MATRIX bila je svakako središnji dio još jednog lijepog cjelodnevnog druženja u Urbanom parku Hrvatskog doma. Različite radionice, izložbe, pjesnička večer, svirka i sve popularniji mali buvljak "Imam, dam - dobro sam", kao i program za pse i njihove vlasnike PASkiranje uveličali su zaista lijepu subotu u ovom novom karlovačkom prostoru koji se već pokazao i potvrdio kao jedna od najljepših priča u gradu u proteklih 10-20 godina.

U sve to sjajno se uklopila kreativna utrka u kojoj su kroz spoj zabave, vještine i likovne umjetnosti natjecatelji trebali proći svojevrsni poligon s igrama logike, spretnosti, gađanja... a sve na ovaj ili onaj način povezano s umjetnošću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U dječjoj kategoriji, a utrka je prvenstveno bila i namijenjena osnovcima, pobijedila je Larisa Kasunić Mikšić, drugo mjesto osvojila je Nika Zagorec, a treća Sara Zagorec, no svi su sudionici dakako dobili priznanja i nagrade. Kako je interesa bilo i među starijima organizirana je i utrka za odrasle, a u njoj je, pak, najuspješnija bila Marija Zagorec.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!