GDJE I KAD?

KAD NE MOGU LJUDI...

Sjajan umjetnički performans na Sceni - "Glazba za biljke" uz prateći izložbeni program kolektiva F12 "Art u Park" u Urbanom parku

Sjajan umjetnički performans na Sceni -

Vrlo zanimljiv i originalan performans odvio se jučer na Maloj sceni Hrvatskog doma pod nazivom "Glazba za biljke". Pjesnikinja Anamarija Podrebarac i glazbenik Martin Ladika, kojem se u dijelu programa pridružio i Petar Magdić, čitali su pjesme i svirali - biljkama. To je i svojevrsna poruka na cijelu situaciju u kojoj je kultura, posebno nezavisna, dramatično ugrožena mjerama i zabranama, a kako sada posjetitelji praktički više ni ne smiju na javna događanja u zatvorenim prostorima - publika su bile biljke!

Ljudi ipak nisu posve zanemareni pa su mogli gledati online prijenos događanja, a istovremeno je u Urbanom parku postavljen i treći i posljednji postav iz ciklusa kolektiva F12 "Art u Park" uz umjetničke radove brojnih autora iz više zemalja, a koji su, kao i uvijek, bili na poklon posjetiteljima i slučajnim prolaznicima koji su ih, dakako, i ovog puta razgrabili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fotogaleriju pogledajte OVDJE. Autori fotografija su Marija Graša, Alenka Mance i Stjepan Perković.

Izdvojeno


Reci što misliš!