GDJE I KAD?

KAZALIŠNI TJEDAN

Zorin dom ovog tjedna: U subotu dolaze dvije gostujuće predstave, sprema se nova premijera, nastupaju i amateri...

Zorin dom ovog tjedna: U subotu dolaze dvije gostujuće predstave, sprema se nova premijera, nastupaju i amateri...

Predstojeće subote u Gradskom kazalištu Zorin dom na rasporedu su dva gostovanja. Prvo, jutarnje, namijenjeno je najmlađima, a riječ je o predstavi "Vuka se ne bojim ja" Kazališne družine Pinklec iz Čakovca, koja predstavlja inovativni pristup poznatoj priči o vuku i tri praščića. Predstava je na rasporedu u subotu u 11 sati. 

U subotu u 20 sati, pak, u Zorin domu gostuje Gradsko kazalište Požega s predstavom "Guja u njedrima", slojevita i intrigantna priča nastala na osnovu teksta svjetski poznatog autora Alana Ayckbourna, svojevrsna mješavina crne komedije i psihološkog trilera. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U znaku kazališta bit će i nedjelja, jer se održava 14. Festival kazališnih amatera Karlovačke županije.

Inače, u punom jeku je i rad na novoj predstavi profesionalnog ansambla Zorin doma, koji u koprodukciji s Gradskim kazalištem "Joza Ivakić" iz Vinkovaca priprema predstavu "Tri i pol' sestre". 

Tijekom tjedna nastavljaju se i gostovanja predstave "(Dis)like" po županiji, moći će je vidjeti djeca u školama u Krnjaku, Bariloviću i Lasinji. Zorin dom će sutra (utorak) ugostiti i gradsko natjecanje LiDraNo, a u četvrtak i petak održat će se promocija studenata Veleučilišta Karlovac. 

Izdvojeno


Reci što misliš!