GDJE I KAD?

PROLJEĆE U KARLOVCU

I uskršnji vikend pun događanja u parkovima i na rijekama - tu je i popularna potraga za pisanicama i za male i za velike!

I uskršnji vikend pun događanja u parkovima i na rijekama - tu je i popularna potraga za pisanicama i za male i za velike!

Blagdansko vrijeme idealno je za provesti ga s obitelji, prijateljima ili u odmoru od svakodnevice u ležernoj proljetnoj atmosferi uz neke aktivnosti u parku, uz rijeku ili uz neku gastro poslasticu. Pozivamo vas da odaberete nešto za sebe!

Petak, 15. travnja 2022.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U jutarnjim satima od 10 do 12 sati u dvorištu Trgovačko-ugostiteljske škole Karlovac učenici će sa svojim mentorima pripremati fiš paprikaš i šarana na rašljama, jela spravljena od naše slatkovodne ribe. 

Pripremite se za bogatstvo okusa u gradu na četiri rijeke i istražite bogatu ponudu jela od riba u karlovačkim ugostiteljskim objektima na https://visitkarlovac.hr/jela-od-ribe/.

Subota, 16. travnja 2022.

U Aquatici vas od 11 do 12,30 sati očekuje edukativna šetnja „Susret s rijekom“ područjem ekološke mreže NATURA 2000 rijeke Korane uz priču o znamenitostima uz šetnicu te o životinjskim i biljnim vrstama koje tu obitavaju.

Ove subote odgađa se tura „Slovenci u Karlovcu“ zbog bolesti vodiča, ali pridružite se besplatnoj turističkoj turi „Šetnja Zvijezdom“ koja kreće u 11 sati ispred Paviljona Katzler. Sve proljetne ture su besplatne uz obaveznu najavu na: [email protected] / 098 246 584 (sms, viber, WhatsApp) / ili putem obrasca: https://forms.gle/GYed9ET1AeHD3sPdA .

Ako ste za subotnje opuštanje na lađarskom izletu rijekom Kupom Vaš izbor neka bude Žitna lađa u Brođanima u 11 sati.

Ponedjeljak, 18. travnja 2022.

Ako Vam nakon Uskrsa odgovara riječna tišina, zaplovite Žitnom lađom na Uskrsni ponedjeljak u 11 sati na valovima Kupe.

Za male i malo veće u šancu ispod Promenade birajte jednu od Potragu za pisanicama. Mala potraga u 10 sati je popunjena pa birajte Veliku potragu u 11,30 sati ili Malu potragu u 16 sati.

Prijave su obavezne, i to na e-mail: [email protected]. Broj prijava je ograničen!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!