GDJE I KAD?

UGODNE SUBOTE

"Subotom na Koranu" - svake rujanske subote zabavni i animacijski programi, ali i edukativne ture u organizaciji Aquatike i TZ

Nakon vrlo uspješnog i dobro prihvaćenog izdanja prošle godine, Aquatika i Turistička zajednica Karlovac ponovno organiziraju događajne pod nazivom „Subotom na Koranu“.

U tri subote u rujnu, i to 10., 17. i 24. rujna u vremenu od 16 do 19 sati, sve posjetitelje očekuje zabavna animacija na otvorenom uz raznovrsne sportske aktivnosti. Osim toga, bit će tu i edukacijskih aktivnosti uz digitalne sadržaje (holograme), pri čemu će vodiči upoznati sve zainteresirane sa određenim vrstama životinja koje žive u rijeci i uz rijeku te sa Natura 2000 ekološkom mrežom, čiji je rijeka Korana dio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program:

Animacijske aktivnosti na obali Korane 16-19 sati: Raznovrsne aktivnosti na otvorenom: vožnja kajakom po rijeci Korani, streličarstvo, dva badminton terena, hammoc park između jablanova, dnevni boravak s didaktičkim igračkama i camping park te slackline traka

Edukacijske aktivnosti “Susret s rijekom” 16-19 sati: Edukacija posjetitelja uz pomoć holograma o životinjama koje žive u rijeci i uz rijeku te o Natura 2000 ekološkoj mreži.

Izdvojeno


Reci što misliš!