GDJE I KAD?

POZNATI SUDIONICI

Poznato je tko stiže na 3. Open Air Tribute Festival: U Šancu će zasvirati "Rolling Stones", "ABBA" i "Guns'n'Roses"!

Poznato je tko stiže na 3. Open Air Tribute Festival: U Šancu će zasvirati

Karlovac Open Air Tribute Festival, koji je pokrenula ekipa iz The Croatian Pink Floyd Showa, a koji predstavlja publici ponajbolje svjetske tribute bandove, već je u svoja prva dva izdanja doživio ogromnu popularnost. Nakon prve pomalo nezgodne "pandemijske" godine, već prošlog je ljeta privukao i brojne posjetitelje iz Zagreba, Rijeke pa i Slovenije, a nema sumnje da će ove godine biti jednako tako, jer program je vrlo atraktivan.

Festival počinje u četvrtak, 29. lipnja, kada će u Šancu zasvirati Jailbreak, Guns'n'Roses tribute band iz Beograda, koji čine vrsni glazbenici i koji je popularan diljem svijeta pa su nastupali od Indije do Brazila! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak, 30. lipnja, vrijeme je za Not The Rolling Stones. Dakako, riječ je o tribute bandu legendarnog londonskog benda, jednog od najvećih svih vremena, a koji dolazi iz Velike Britanije, točnije upravo iz Londona, a predvodi ga Paul Ashworth koji i glasom i stasom toliko nalikuje na Jaggera da je u više navrata bio angažiran čak i od slavnog pjevača kao dvojnik!

U subotu, 1. srpnja, opet su na pozornici Britanci ali u ulozi Šveđana! Iz Birminghama dolazi 21st Century ABBA, tribute band jedne od najslavnijih četvorki u povijesti glazbe koji oduševljava publiku gdje god se pojavi - a pojavili su se gotovo na svim kontinentima svijeta.

Vjerujemo da to i nije još potpun program, već da ćemo kao i ranijih godina u vidu predgrupe moći čuti lokalne rock bendove, no taj program još nije definiran.

Svi koncerti su besplatni!

Izdvojeno


Reci što misliš!