GDJE I KAD?

KINO POD ZVIJEZDAMA

Nastavlja se ljetna zabava - počinju Riječno kino i Film uz Kupu - 16 filmova "doplovit" će do četiri grada i pet općina

Nastavlja se ljetna zabava - počinju Riječno kino i Film uz Kupu - 16 filmova

Danas završava ove godine zaista vrlo sadržajno i bogato Zvjezdano ljeto, no to ne znači da je tu i kraj ljetne zabave. Već sutra, naime, kreće Riječno kino uz Karlovačko, a za nekoliko dana i još jedna ljetna filmska manifestacija - "Film uz Kupu". 

Riječno kino uz Karlovačko u organizaciji Kinokluba Karlovac započinje na gradskom kupalištu u Ozlju ove subote u 21:15 kada će posjetitelji moći odigrati kratki nagradni filmski kviz, nakon čega u 21:30 počinje projekcija filma "Klub zadovoljnih žena 2 - Novo poglavlje". U nedjelju će, pak, Riječno kino doploviti do Duge Rese, gdje će u amifteatru ljubitelji filma također moći prvo u 21:15 odigrati filmski kviz, a zatim u 21:30 pogledati film "Vojvoda".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Narednog vikenda Riječno kino uz Karlovačko bit će 21. srpnja u Ogulinu, a 23. srpnja u Karlovcu, a posljednji vikend u srpnju u njemu će opet uživati Karlovčani 28. i 30. srpnja te Ogulinci 29. srpnja. Projekciju 28. srpnja publika će moći gledati iz kajaka na samoj rijeci Korani.

Vraća se i paralelna manifestacija Riječno kino za djecu, koja će ove godine imati dva datuma - 22. srpnja u Karlovcu te na još zasad neutvrđeni datum u Kamanju.

U utorak, 18. srpnja, pak, počinje i manifestacija "Film uz Kupu" u organizaciji tvrtke Radar, i to također u Ozlju, gdje će na gradskom kupalištu biti prikazan film "Neustrašiva njuška". 

U Kamanju i Draganiću 26. i 27. srpnja na rasporedu je "Dnevnik Pauline P.", u Žakanju 28. srpnja "Nevjerojatni Maksim", a u Ribniku 29. srpnja "Škola čarobnih životinja". Prvog dana kolovoza u još jednom "uplovljavanju" u Ozalj bit će prikazan film "Istjerivači duhova: Nasljeđe", a ovaj program završava 7. kolovoza u Lasinji uz film "Neustrašiva njuška". Svi filmovi počinju u 21 sat.

Izdvojeno


Reci što misliš!