GDJE I KAD?

VRHUNSKI KONCERTI

Glazbena poslastica na Starom gradu - Međunarodni etno jazz festival narednog vikenda dovodi svjetske i domaće zvijezde

Glazbena poslastica na Starom gradu - Međunarodni etno jazz festival narednog vikenda dovodi svjetske i domaće zvijezde

Od 21. do 23. srpnja Stari grad Dubovac ponovno će biti ugodna, ali i akustički izvrsna kulisa 17. Međunarodnog etno jazz festivala. Glavna zvijezda festivala je svjetski eminentni jazz gitarist Wolfgang Muthspiel, koji je uz rodnu Austriju, dio karijere proveo i u New Yorku, gdje je svirao s brojnim glazbenim legendama, a snimao je i solo albume - kao solist ili kao frontmen projekta ima ih čak 23.

Koncert Wolfganga Muthspiela na rasporedu je u nedjelju, 23. srpnja, a festival će dva dana ranije, u petak, otvoriti Zvonimir Šestak Groove Assembly, koji čine ponajbolji jazz glazbenici s ovih prostora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subota je, pak, također u karlovačkom "štihu", jer publika će ovog puta moći čuti i onog koji je godinama najzaslužniji za ovaj vrhunski festival, Gorana Ilića koji nastupa uz svoj trio i posebnu gošću Astrid Kuljanić.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti putem internet sustava Entrio, u Tisak Media poslovnici na Korzu te u Ghetaldus Optici u Kukuljevićevoj 1. Cijena za prva dva dana je 11 eura u pretprodaji, a 12 na dan koncerta, dok je za koncert Wolfganga Muthspiela cijena ulaznice 15 eura, na dan koncerta 17 eura. Svakako je najisplativija festivalska ulaznica - za sva tri koncerta treba izdvojiti 24 eura, što je popust od čak 35%.

(foto: Međunarodni etno jazz festival FB)

Izdvojeno


Reci što misliš!