GDJE I KAD?

NAJUKUSNIJI FESTIVAL

Sve je spremno za 8. Štrudlafest - održava se od 1. do 3. rujna, a već 28. kolovoza kreće i "Tjedan štrudle" diljem županije

Sve je spremno za 8. Štrudlafest - održava se od 1. do 3. rujna, a već 28. kolovoza kreće i

Dosad je sudjelovanje najavio čak 41 ugostiteljski objekt diljem županije

Sve je spremno za 8. Štrudlafest u Jaškovu – selu štrudle, koji će se ove godine održati u terminu od 1. do 3. rujna.

Jaškovo – selo štrudle, dočekat će posjetitelje Štrudlafesta sa slasnim štrudlama, ali i nizom drugih sadržaja – dobro poznatim radionicama štrudle, brojnim kreativnim radionicama i drugim sadržajima za djecu, glazbenim nastupima Luke Nižetića i Filipa Rudana, obnovljenim izborom za najbolju štrudlu Hrvatske, kao i domaćim proizvodima OPG-ova, ali i novim programima i sadržajima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi posjetitelji će se moći provozati najslađom biciklističkom rutom na svijetu – rutom štrudle – Štrudla by bike, ali i isprobati rutu Štrudla by kayak treću godinu zaredom. Novost je svojevrsna turističke tura Štrudla Step by Step.

Za sve posjetitelje Štrudlafest će biti otvoren u petak 1. rujna od 17 do 22 sata, a u subotu i nedjelju, 2. i 3. rujna, od 10 do 19 sati.

U znaku štrudle i ove će godine biti i cijela županija pa već 28. kolovoza počinje Tjedan štrudle, koji će ove godine zapravo biti - dva tjedna štrudle, jer će trajati sve do 10. rujna. U tom periodu brojni će restorani, slastičarnice i drugi ugostiteljski objekti svojim posjetiteljima nuditi štrudle različitih okusa - dosad je sudjelovanje najavio čak 41 objekt diljem županije: 14 u Karlovcu, 6 u Rakovici, 4 u Slunju, po 3 u Dugoj Resi, Ozlju i samom Jaškovu, 2 u Netretiću te po jedan u Ogulinu, Generalskom Stolu, Vojniću, Bosiljevu, Ribniku i Josipdolu.

Izdvojeno


Reci što misliš!