GDJE I KAD?

ZANIMLJIVA RADIONICA

Naredne subote besplatna radionica zvuka i slušanja uz "zvučnu šetnju" gradom - prijave do 24. kolovoza

Naredne subote besplatna radionica zvuka i slušanja uz

Savez udruga KAoperativa u subotu, 26. kolovoza organizira radionicu zvuka i slušanja i  zvučnu šetnju pod vodstvom povjesničarke umjetnosti i autorice projekta Ive Galović. Radionica će se održati od 15 do 18 sati u prostorijama Saveza na adresi Matice Hrvatske 4, Karlovac. 

„Zvuk je integralni dio svakodnevnice, stalno smo njime okruženi te ima izniman utjecaj na  našu percepciju okruženja kao i na raspoloženje. Kroz radionicu zvuka i slušanja nizom  praktičnih vježbi će se učiti kako osvijestiti zvuk kao medij, ispitivati važnost i utjecaj zvuka, te  njegova uloga u svakodnevnom životu. Zvučnim šetnjama upoznavat ćemo zvučnu sliku  grada ali i istraživati moguće intervencije, te otkrivati koliko zvučno okruženje utječe na  doživljaj prostora oko nas.” 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail [email protected] bez obzira na prethodno znanje  o zvuku. Prijave se primaju do četvrtka, 24. kolovoza, radionica je besplatna a broj polaznika  ograničen.  

Iva Galović odmalena se bavi raznim aspektima umjetnosti, osobito audiovizualne i glazbene. Nakon diplome povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koncentrirajući se  posljednjih nekoliko godina na zvuk, završila je na akademiji u Gentu EPAS, postdiplomski  studij iz zvuka kao umjetničkog medija. Radila je na audiovizualnim i kulturnim projektima u  Hrvatskoj, Tajlandu, Kini i Belgiji gdje trenutno živi i radi te sudjelovala na izložbama u  Hrvatskoj i inozemstvu.  

 

Izdvojeno


Reci što misliš!