GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

"SHAKEspeare na EXit" u ponedjeljak u 20 sati u Dugoj Resi, KAportal vam poklanja ulaznice

U ponedjeljak u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa gostuje Teatar Exit s predstavom „SHAKEspeare na EXit“. Riječ je o predstavi koja svojim šarmom mami ovacije publike i nastavak je najboljeg od onoga što je Exit u svojoj povijesti ponudio. Brza, energična, duhovita interpretacija Shakespeareovih djela, u režiji Matka Raguža i uz kreativno-izvedbeni doprinos izvrsnih glumaca Živka Anočića, Marka Makovičića i Saše Anočića, izvodi se uz oduševljene reakcije publike i gromoglasni aplauz.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a možete ih nabaviti u tajništvu Učilišta (pon-pet od 08-15 sati), ili rezervirati na broj 844-252. Na dan predstave na blagajni kinodvorane sat vremena prije početka programa. No, na predstavu možete i besplatno s KAportalom, koji vam poklanja ukupno šest ulaznica, odnosno troje naših čitatelja ili čitateljica dobit će po dvije ulaznice za ovu predstavu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve što trebate učiniti je shareati ovaj tekst na Facebooku (ili na FB stranici KAportala ili na FB stranici dugaresa.net!), a troje najsretnijih dobit će ulaznice.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!