GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Ulaznice za premijeru i reprizu "Važno je zvati se Ernest" razgrabljene, no u listopadu već dogovoreni novi termini

Ulaznice za premijeru i reprizu
foto: Igor Čepurkovski

Večeras u 20 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom novom premijerom i službeno će započeti nova kazališna sezona karlovačkog kazališta. "Važno je zvati se Ernest" u režiji Maria Kovača i sa sjajnom glumačkom ekipom (Peđa Gvozdić, Vanja Gvozdić, Giulio Settimo, Barbara Rocco, Katarina Baban, Katarina Strahinić, Petra Cicvarić i Nino Pavleković) izazvala je ogromnu pozornost karlovačke publike već i prije premijere, jer posljednjih sezona naviknuti smo samo na vrhunski kazališni užitak od strane karlovačkog ansambla, koji u ovoj predstavi ima i "pojačanja" iz Zagreba i Osijeka.

Ulaznice za premijeru razgrabljene su u rekordnom roku, a vrlo je moguće da u trenutku kada ćete čitati ovaj tekst neće više biti ulaznica niti za subotnju reprizu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, svi ljubitelji kazališta ne trebaju brinuti, jer zasigurno će biti još dovoljno prilika da vidite novu predstavu profesionalnog ansambla Zorin doma. Za listopad su već utanačeni termini 7. listopada i 21. listopada, a "Važno je zvati se Ernest" u desetom će mjesecu vidjeti i Siščani, 20. listopada.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!