GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U Zorin domu u srijedu koncert klape Kampanel, u četvrtak modna revija uz Valentinovo - prihod malim bolesnicima

U Zorin domu u srijedu koncert klape Kampanel, u četvrtak modna
revija uz Valentinovo - prihod malim bolesnicima

U srijedu u 20 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom koncert uoči Valentinova održat će popularna klapa Kampanel.

Klapa Kampanel nastala je 1996. godine idejom tadašnjih primoštenskih studenata u Zagrebu Jerice Gracina i Mate Gaćine. Kroz dugo razdoblje studiranja klapa je bila dobar odmor od učenja te ugodno druženje u studentskom domu. Ne bojeći se miješanja glazbenih pravaca, stilova i naizgled nespojivih kategorija, a uz pjevačku izvrsnost svojih članova, Kampanel je na hrvatskoj glazbenoj sceni zazvonio bitno drugačije i kao takav nužno bio prepoznat ne samo od strane ljubitelja klapske pjesme već i onih koji klapama možda i nisu naročito skloni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na samo Valentinovo, pak, u Zorin domu će biti održana modna revija u suradnji s obrtom Modni kutak iz Karlovca koji okuplja modne dizajnere  te frizerskim i kozmetičkim salonima Blanka, Studio M, Mevlida, Stil, Nika, Glory, Glos te Mješovito industrijsko-obrtničkom školom iz Karlovca. Ova će revija imati humanitarnu namjenu jer se prikuplja pomoć za djecu oboljelu od malignih bolesti. Pomoći se može kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kn i dolaskom na modnu reviju, kupnjom doniranih modnih artikala, odjeće i modnih dodataka te umjetničkih slika, a svi ti artikli bit će izloženi od 14 do 16. veljače u Zorin domu.

Reviju na poseban način podržavaju i iskaknute žene Karlovca, ravnateljice škola i ustanova, direktorice i pročelnice karlovačkih ustanova koje će nositi i predstaviti dizajnerske modele. Modne novitete i detalje nosit će i učenice srednje škole MIOŠ iz Karlovca te mališani dječjeg vrtića Karlovac, vrtić Gaza, skupina Sportići 3.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!