GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Odlična svirka Mark Elliot Chancea i novo slikarsko djelo Bojana Kiskija na KAbini u Ziggyju

Odlična svirka Mark Elliot Chancea i novo slikarsko djelo Bojana
Kiskija na KAbini u Ziggyju

"Kratko, ali slatko!" - ovo je možda i najbolji opis sinoćnje nove KAbine u Caffe baru Ziggy, koja je protekla u karlovačkom štihu. Nenad Panić, karlovačkim ljubiteljima glazbe najpoznatiji kao član jednog od najboljih ali i najsamozatajnijih bendova koje je grad ikada dao - Humanofona, danas glazbeno djeluje prvenstveno kao kantautor, pod umjetničkim imenom Mark Elliot Chance.

Publici se predstavio u klavirskoj pratnji Aleksandra Baića, a u pripremi su i nastupi s kompletnim bendom. Novi i popunjeniji aranžmani su u izradi pa je na KAbini predstavljeno samo sedam pjesama, no sasvim dovoljno da se pokaže kako je riječ o vrlo zanimljivim autorskim stvarima, koje predstavljaju začudan ali upečatljiv spoj različitih utjecaja, što primjetnih i proklamiranih (Pink Floyd) što onih koji možda ni autoru nisu bili na umu (Jeff Buckley). Svakako, vrijedi slušati i veselimo se skorašnjim nastupima s bendom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Likovni gost bio je mladi akademski slikar Bojan Kiski, koji je i tijekom večeri stvarao novo djelo, posvećeno upravo KAbini u svom već prepoznatljivom i osebujnom izričaju. Dakako, publika je mogla razgledati i neke njegove dosadašnje radove.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!