GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

U subotu drugi "Rock z mudima" - donosi još bolji lineup uz Muscle Tribe of Danger And Excellence, Dik O'braz, Tight Grips i, dakako, "Jahače"

U subotu drugi
foto: Julien Duval

OŽEŽI S RAZLOGOM!! -  nit je vodilja ovogodišnjeg festivala „ROCK Z MUDIMA vol.02

Koji je to razlog?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema zadnjim istraživanjima dijagnosticirano je da je došlo do kroničnog pomanjkanja muda kako u hrvatskoj tako i u svjetskoj RnR glazbi. Nakon smrti Boga RnR, jednog jedinog, Lemmya Kilmistera, čini se da je taj poremećaj uzeo maha te se poput virusa počeo širiti rock glazbom. Cilj festivala je vratiti muda rock glazbi. Sudionici festivala dati će sve od sebe u borbi za žestoki, beskompromisni rock z mudima!!

Nakon prošlogodišnjeg više nego uspješnog prvog festivala „Rock z mudima“ ova godina donosi još jača imena. Headlineri su svakako Muscle Tribe Of Danger And Excellence koji iz dana u dan dokazuju svoj status benda na svjetskoj razini, kojeg čine članovi već renomiranih bendova poput Mašinko, She loves Pablo, Deafness By Noise itd.

Zatim tu su i prošlogodišnji headlineri, kultni hrvatski Motorhead, bend Dik O“Braz koje ne treba posebno predstavljati karlovačkoj publici.

Najmlađi sudionici festivala karlovačko je poačanje Tight Grips koji su pobjednici HGF-a 2016. i koji su u vrlo kratkom vremenskom razdoblju ostvarili velike uspjehe kako vani tako i kod nas. Naravno tu su i domaćini festivala Opaki Jahači Vatrenih Riffova Iz Pakla,  bend poznat po beskompromisnom rocku, koji je do sada nastupio na brojnim festivalima, uključujući i prošlogodišnji InMusic.

Ulaznice se (po cijejni od 20 kuna) mogu kupiti u caffe baru Amadeus, Ziggy i Buksa, a festival počinje u subotu 1. 4. u 21h na Maloj sceni.

Izdvojeno


Reci što misliš!