GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Još jedna lijepa večer u Radićevoj uz jazz svirku, slikanje i izložbu te kratku priču na poklon

Još jedna lijepa večer u Radićevoj uz jazz svirku, slikanje i
izložbu te kratku priču na poklon

Nakon izuzetno lijepog dana i večeri u Radićevoj prije tjedan dana, neformalna skupina entuzijasta nastavlja s organizacijom zbivanja u gradskoj žili kucavici.

Idejni začetnik je novinar KAportala Darko Lisac, odmah uz njega Dugorešanin Tomislav Bišćan, gitarist Udrigrounda, a u pomoć je odmah uskočila i ekipa iz Centra za mlade Grabrik odnosno udruge Carpe Diem, od djelatnika do volontera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebno, pak, veseli, što su projekt prihvatili sami Karlovčani koji su i sinoć opet u velikom broju došli u Radićevu i stvorili ugodnu i lijepu atmosferu u središnjoj karlovačkoj ulici.

index0A, tamo su mogli razgledati izložbu radova mlade karlovačke likovne umjetnice i performerice Tally Rayne Adams koja je na licu mjesta i stvarala novo djelo. Svi su na poklon dobili i kratku priču “Tišina”, a svojevrsna osnovica večeri bila je svirka jazz trija koji su činili Karlovčanin Hrvoje Kralj na kontrabasu te Zagrepčani Danijel Hršak (truba) i Jerko Jurin (bubnjevi). Priključio im se u toku večeri i Tomislav Bišćan na gitari, a najveće oduševljenje nastalo je kada su se u svirku uključili Nijemac Lukas i Indijac Rajeev, koji su u Karlovcu na 3. Hrvatskoj flautističkoj akademiji. Odlična svirka popraćena je ovacijama publike, koja je, osim što je napunila terase okolnih kafića, posjedala i na samu ulicu, uživajući u još jednoj zaista lijepoj večeri u Radićevoj. Kako najavljuju organizatori – ne i posljednjoj.

KAportal.hr

index

Izdvojeno


Reci što misliš!