GRAD KARLOVAC

SURADNJA

I Gajšekov CircuitMess korisnik gradskih potpora - zajedno s Gradom predložit će kako da postanu još efikasnije

I Gajšekov CircuitMess korisnik gradskih potpora - zajedno s Gradom predložit će kako da postanu još efikasnije

CircuitMess d.o.o. dobio ih je prošle godine za sudjelovanje na sajmovima, izložbama i predavanjima te promociju i brendiranje proizvoda i usluga; jačanje konkurentnosti poduzetnika i digitalizaciju poslovanja

Kako bi potpore poduzetnicima mogle biti još bolje, svrsishodnije i učinkovitije, Gradu Karlovcu uskoro će predložiti Albert Gajšak, mladi karlovački poduzetnik i inovator.

Dogovoreno je to za susreta gradonačelnika Damira Mandića i suvlasnika CircuitMess doo, tvrtke koja posljednjih pet godina koristi gradske potpore. Tako je bilo i prošle godine, kada je dobila nešto manje od 50.000 kuna, preciznije 49.512 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po Gajšakovim riječima, itekako su im dobro došle te potpore jer za namjenu za koju ih odobrava Grad Karlovac, ne može ih se dobiti iz drugih izvora sufinanciranja. 

CircuitMess d.o.o. dobio ih je prošle godine za sudjelovanje na sajmovima, izložbama i predavanjima te promociju i brendiranje proizvoda i usluga; jačanje konkurentnosti poduzetnika i digitalizaciju poslovanja.

- Veseli nas uspjeh svih naših poduzetnika, a posebno kada smo, kao u ovom slučaju, barem malo i mi tome doprinijeli. Voljeli bismo da nam Albert Gajšak, iz svog poslovnog iskustva, sugerira na koji način naše potpore učiniti još efikasnijima, kao i kako u sklopu ITU programa planiran Poduzetnički inkubator na prostoru nekadašnje vojarne Luščić, napraviti „po mjeri“ budućih poduzetnika, posebno u dijelu koji se odnose na početke poduzetničkog puta, uvjete za pokretanje posla itd., kazao je gradonačelnik Damir Mandić i dodao da je Gajšaku, kao i mnogim drugima u IT sektoru, bilo teško, a i sada je, pronaći u Karlovcu stručni kadar, što je poseban izazov za karlovačko Veleučilište. 

Izdvojeno


Reci što misliš!