GRAD KARLOVAC

OBAVIJEST

Što donosi katastarska izmjera? Građani će moći saznati danas na tribinama u Donjem Pokupju i Donjoj Jelsi

Što donosi katastarska izmjera? Građani će moći saznati danas na tribinama u Donjem Pokupju i Donjoj Jelsi

Predstavnici Grada Karlovca, Državne geodetske uprave i izvođača radova predstavit će radove na katastarskoj izmjeri na području katastarskih općina Donje Pokupje i Velika Jelsa, dati pojašnjenja i upute, te odgovarati na pitanja građana

Nakon što su u nekim dijelovima Karlovca u kojima se provodi katastarska izmjera njihovi stanovnici već doznali što ona jest i što im donosi, na današnjim tribinama to će imati priliku doznati i ostali.

Tako će tribina za katastarsku općinu Donje Pokupje biti u 17 sati u Društvenom domu, sjedištu Mjesnog odbora, Donje Pokupje 72. Za katastarsku općinu Velika Jelsa tribina počinje u 19 sati, u Javnoj zgradi DVD-a, na adresi Donja Jelsa 186.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstavnici Grada Karlovca, Državne geodetske uprave i izvođača radova predstavit će radove na katastarskoj izmjeri na području katastarskih općina Donje Pokupje i Velika Jelsa, dati pojašnjenja i upute, te odgovarati na pitanja građana. 

Katastarska izmjera, podsjetimo, građanima i poslovnim subjektima će omogućiti besplatno rješavanje imovinsko-pravnih odnosa na njihovim nekretninama, poput upisa objekata i prava vlasništva temeljem valjane dokumentacije i slično.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!