IZBORI 2020.

KAMPANJA NA DVA KOTAČA

Mihael Zmajlović električnim biciklom obilazi 7. izbornu jedinicu, stigao do Ozlja i Kamanja

Mihael Zmajlović električnim biciklom obilazi 7. izbornu jedinicu, stigao do Ozlja i Kamanja

Personaliziranom kampanjom #Mihakrozsedmu, Mihael Zmajlović započeo je svoju izbornu turneju na električnom biciklom, a u nedjelju posjetio je Ozalj i Kamanje.

Mihael Zmajlović, nekadašnji gradonačelnik Jasterbarskog i ministar u Milanovićevoj vladi, aktivno je krenuo u kampanju za nadolazeće parlamentarne izbore te sedmu izbornu jedinicu namjerava obići električnim biciklom u tjedan dana. Zmajlović i inače redovito biciklira, zagovara zdrav okoliš i čist promet, a sloganom #Mihakrozsedmu želi pridobiti glasače na terenu.

Kampanju je započeo u subotu, 6.lipnja, u zagrebačkim Gajnicama, a želja mu je obići cijelu izbornu jedinicu, odnosno kako kaže Zmajlović, čudnovatog kljunaša koji se prostire od zapada Zagreba do mora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Cilj mi je razgovarati s građanima o njihovim svakodnevnim problemima i rješenjima koje SDP nudi u području digitalizacije, zelene ekonomije i održivog turizma i razvoja, poručuje Zmajlović.

Nakon posjeta Novom Zagrebu, Stupniku i Svetoj Nedjelji, Zmajlović se uputio i prema Ozlju i Kamanju, gdje su mu dobrodošlicu i podršku pružili i lokalni esdepeovci Biserka Vranić, Ivana Marković Tomak i Damir Mateljan.

Izdvojeno


Reci što misliš!