IZBORI 2020.

ZAHVALIO BIRAČIMA

Škoro čestitao HDZ-u: 'Kampanja je bila prljava, a ovo je pobjeda Domovinskog pokreta'

Škoro je poručio da će slušati narod i biti konstruktivni u Saboru

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro čija je stranka osvojila 15 mandata na parlamentarnim izborima obratio se oko 23.30 sati okupljenima u svom stožeru. Dočekan je uz veliki pljesak.

"Zahvala svim biračima koji su izašli na izbore, i svim ljudima koji su radili na našoj kampanji. Bila je kratka, i vrlo prljava. Možemo biti sretni da smo nakn svega 50 dana postojanja uspjeli napraviti treći rezultat u Hrvatskoj. Vjerujem da ima onih koji su očekivali više. Politila je stvar u kojoj treba biti realan, ja sam realan. 15 mandata je dobar pokazatelj da smo na pravom smjeru, da su birači to prepoznali i da se nalazimo na prekretnici i da Sabor više neće biti nikada isti i da će se čuti puno više različitih mišljenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kampanja pa i sami izbori dogodili su se u atmosferi neizvjesnosti, straha, bile su određene neregularne radnje, jedna od naših promatračica doživjela je i fizičko zlostavljanje. Prijavili smo sve nadležnim tijelima, vidjet ćemo što će se dogoditi. Preptostavljamo - ništa. Kao realan čovjek, želim čestitati pobjednicima, HDZ-u. Sada imaju povijesnu priliku da vidimo hoće li nastaviti vladati kako su to činili do sada ili će promijeniti dres i biti jedna suverenistička stranka. Mi ćemo se zalagati za nužne reforme koje narod treba. Nažalost, nije ni 50 posto birača izašlo na izbore, i to samo po sebi govori sve o ovim izborima. Valja poštivati volju birača, ići dalje, uzdignuti glavu i učiniti sve da ovo vrijeme koje dolazi svi skupa pokušamo učiniti lakšim za građane.

Budućnost je pred Domovinskim pokretom. Ja smatram da je ovo pobjeda Domovinskog pokreta koji je u svega 50 dana napravio veliki rezultat i mogu poručiti simpatizerima da ćemo nakon izbora pristupiti ustrojstvu ozbiljne političke opcije koja će svoju pravu snagu pokazati na lokalnim izborima", poručio je Škoro te još jednom čestitao pobjedniku.

"Budite sigurni da ćemo biti konstruktivni i na korist onome s kim smo jedinim uvijek u koaliciji, i koga ćemo jedino slušati, a to je hrvatski narod", zaključio je.

Izdvojeno


Reci što misliš!