SPORT

USPJEŠNI "PRANAŠI"

Članovima TKD Prana zlato i bronca na 3. Otvorenom prvenstvu Hrvatske u para taekwondou, Pahaniću srebro

Članovima TKD Prana zlato i bronca na 3. Otvorenom prvenstvu Hrvatske u para taekwondou, Pahaniću srebro

U Sportskoj dvorani Combat centar Zagreb održalo se 3. Otvoreno para taekwondo prvenstvo Hrvatske, kriterijsko natjecanje Hrvatskog para taekwondo saveza te kategorizacijsko natjecanje za ostvarenje bodovne norme za nastup na Europskom prvenstvu 2021. Zbog cjelokupne situacije sa koronavirusom natjecateljima je bio omogućen i online sustav natjecanja.

Na međunarodnom natjecanju nastupilo je 66 natjecatelja iz 23 kluba iz 9 zemalja. Natjecatelji karlovačkog TKD Prana ubilježili su vrlo lijepe rezultate, posebno Mihael Močilac koji je osvojio zlato u kategoriji P31M svladavši predstavnike Rusije u izvedbi formi Taegeuk 5 i Koryeo te time potvrdio izvrsnu formu za nadolazeća europska iskušenja. Od djevojaka najbolja je bila Veronika Biber, koja je u kategoriji P20F u jakoj konkurenciji zauzela odlično treće mjesto. Marko Skender i Martina Cindrić u svojim su kategorijama zauzeli sedmo mjesto, Željka Tomaš osmo, a Josipa Popovački deveto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odličan nastup imao je i Karlovčanin Matija Pahanić iz zagrebačkog TKOI URIHO koji je osvojio srebro u kategoriji P20M u konkurenciji 10 sportaša.

Izdvojeno


Reci što misliš!