SPORT

ČEKA SE STOŽER

Karlovački nogometaši spremni za nastavak prvenstva, predstavljena i pojačanja, ali još se čeka hoće li dobiti "zeleno svjetlo"

Karlovački nogometaši spremni za nastavak prvenstva, predstavljena i pojačanja, ali još se čeka hoće li dobiti

Nogometni klub Karlovac 1919 predstavio je danas na Čavlekovom stadionu pojačanja za proljetni dio sezone i svoje ambicije u nastavku, no sve je još uvijek pod sjenom posljednjih mjera Stožera za koje su svi očekivali da će dozvoliti održavanje natjecanja na otvorenom no to se službeno nije dogodilo pa u ovom trenutku 3. lige ne bi smjele nastaviti sa sezonom. Ipak, svi se nadaju da će pritisci uroditi plodom i da će se 6. ožujka nastaviti trećeligaškog natjecanje.

Kako je kazao trener Sreten Ćuk, nova imena u klubu su miks "pridošlica" i nekadašnjih klupskih igrača, ponovivši još jednom da nema smisla graditi klub bez domaćih imena. Tako su tu povratnici u klub Mateo Pribanić i Kristijan Sušilović, čemu se može pridodati i Zvonko Pamić, koji je kao vrlo mlad došao u klub i navijači ga praktički smatraju domaćim, a i sam je danas istaknuo da mu je razdoblje u Karlovcu, uz ono u Dinamu, najljepše u karijeri i da se osjećao prekrasno kada je ponovno došao na stadion uz Koranu. Uz njih, tu su Toni Anić, Luka Bogović, Branko Đukić, Carlos Olmo Carvajal, Filip Soldo i Filip Srpak, a iz juniorskog kadra u prvu momčad su promovirani Duško Petrović, Ivor Ribar i Gabrijel Stepinac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovoj sezoni, nakon loše jeseni, uvijek se naglašava, jedini cilj je ostanak u trećeligaškom društvu, a dugoročno gledano i stvaranje stabilnog drugoligaša. 

Izdvojeno


Reci što misliš!