SPORT

PRESUDIO NASTAVAK

Karlovački rukometaši u zaostalom susretu 13. kola Prve HRL Jug uvjerljivo svladali labinski Rudar sa 33:19

Karlovački rukometaši u zaostalom susretu 13. kola Prve HRL Jug uvjerljivo svladali labinski Rudar sa 33:19

Rukometaši Karlovca visoko i uvjerljivo svladali su labinski Rudar u zaostalom susretu 13. kola Prve HRL Jug. Cijelo prvo poluvrijeme činilo se da će susret biti puno neizvjesniji, Labinjani su se vrlo dobro držali i nisu dozvoljavali domaćima da se odvoje, a pred kraj poluvremena čak su i poveli sa 13:12. No, u tom trenutku kreće velika serija domaćih od čak 13:1 koja je presudila pitanje pobjednika.

Do kraja poluvremena Karlovčani postižu tri pogotka i na odmor odlaze sa 15:13, a u istom ritmu nastavili su i u drugom dijelu sve do 25:14. Tada su malo prikočili i rutinski do kraja čuvali prednost i još je malo povećali za konačnih 33:19. Svi su igrači dobili prigodu da zaigraju, a svi osim Frketića su se i upisali u listu strijelaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igrali su: Radočaj (4 obrane), Glumac (10 obrana), Domjančić (2 obrane), Horvat 1, Domagoj Smojver 3, Capan 1, Janjanin 1, Bosiljevac 5(2), Frketić, Baršić 1, Hrvojević 2, Mrljak 2, Crnković 4, Magdić 2, Rukavina 4, Dominik Smojver 7.

Uvjerljivi su očekivano bili i Trogirani protiv Senja pa tri kola prije kraja razlika ostaje velikih (jer imaju i bolji međusobni omjer) dva boda u korist Trogira. Što se tiče bitke za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu, presudno bi moglo biti već sljedeće kolo ako Trogirani uspješno prođu gostovanje u Buzetu. Karlovčane, pak, čeka gostovanje u Rijeci kod Kozale.

No, sve su glasnija šuškanja da bi moglo doći do širenja Premijer lige pa bi i drugoplasirane momčadi iz obje skupine 1. HRL ušle u društvo najboljih. Da bi tome moglo biti tako pokazuje i neobičan podatak da će presudnu utakmicu za drugo mjesto u sjevernoj skupini suditi međunarodni suci Milošević i Gubica, iako je taj susret ne bude li širenja lige potpuno beznačajan.

Izdvojeno


Reci što misliš!