SPORT

SPORTSKI LIPANJ

Nakon svjetskog automobilističkog spektakla, u lipnju u Karlovcu još dva velika sportska događaja na svjetskoj razini

Nakon svjetskog automobilističkog spektakla, u lipnju u Karlovcu još dva velika sportska događaja na svjetskoj razini

Drugo izdanje World Rally Championshipa u Hrvatskoj, kao i svojevrsna predigra u vidu Quattro River Rallyja, bili su istinski svjetski sportski spektakl, ali i s golemom turističkom komponentom. 

Kadrovi Karlovca i Karlovačke županije obišli su svijet, deseci tisuća gostiju napunili su smještajne kapacitete u Karlovcu, Dugoj Resi, Ozlju... a ljubitelji sport imali su lijepu priliku uživati u jednom od najvećih sportskih događanja u hrvatskoj povijesti uopće. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na možda samo neznatno manjoj razini su i dva događanja koja nas očekuju u lipnju - "Karlovački Cener", prva hrvatska atletska utrka koja je u redovnom kalendaru Svjetske atletske federacije World Athletics, što je izuzetno priznanje, kao i Fight Nation Championship #6, odnosno šesto izdanje borilačkog spektakla promocije FNC, s iznimno atraktivnim programom.

Prvi je na redu Karlovački Cener u petak 10. lipnja. Ove godine dvostruko atraktivan, jer uz elitnu utrku koja je dio World Athletics kalendara, u Karlovcu se održava i balkansko cestovno prvenstvo pa se očekuje velik broj najboljih trkača iz regije. Što se tiče svjetskih imena nesumnjivo će i ove godine organizatori privući nekoliko izvrsnih atletičara i atletičarki, a za razliku od ranijih izdanja sada se inozemni atletičari već prijavljuju i sami što se može vidjeti na listi prijava koja zasad ima 528 imena. 

A, tjedan dana kasnije na svoje će doći ljubitelji borilačkih sportova uz FNC#6, o čijoj popularnosti najbolje govori da su njihova ranija izdanja preko livestreamova pratile stotine tisuća ljudi, a ovaj će, najavljuju organizatori, biti najatraktivniji dosad! Kompletan program još se ne zna, ali objavljeno je da će glavna borba večeri biti ona za pojas u teškoj kategoriji između Puljanina Ivana Vitasovića i Britanca Olivera Thompsona. Najavljeni su i jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih boraca u regiji Vaso "Psihopat" Bakočević, Kongoanac Yannick Bahati, u ring se vraća Mario Žgela... 

Interes je ogroman pa vrijedi požuriti s kupnjom povoljnijih ulaznica - mogu se nabaviti na svim Petrolovim benzinskim postajama, kao i putem internet sustava prodaje eventim.hr.

Izdvojeno


Reci što misliš!