SPORT

SVE VIŠE SPORTA

Sportski vikend: Bejzbolaši u lovu na naslov prvaka Hrvatske, startaju rukometaši, rukometašice dočekuju Samobor...

Sportski vikend: Bejzbolaši u lovu na naslov prvaka Hrvatske, startaju rukometaši, rukometašice dočekuju Samobor...

Polako se zahuktavaju i sportski vikendi. Na samom vrhuncu je baseball sezona, u punom jeku i nogometna, a kreću i dvoranski sportovi.

U prvom planu su ovog vikenda susreti koji se ne igraju u Karlovcu, odnosno nastavak finalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske u baseballu, u kojoj karlovačka Olimpija trenutačno vodi sa 2-0 protiv Zagreba. Ovog vikenda, od petka do nedjelje na rasporedu su tri utakmice u Zagrebu, na igralištu na Jarunu, ili možda samo dvije u slučaju da karlovački bejzbolaši slave i u petak i u subotu. Dakako, ne treba tražiti previše, jer prve su dvije utakmice pokazale da su Zagrepčani također u vrlo dobroj formi i obje su, podsjetimo, riješene tek u produžetku. No, u ovoj seriji, čini se, sve je moguće, pa tako i glatkih 4-0 za Karlovčane, kao i da Zagreb slavi u sva tri ogleda što se, nadamo se, ipak neće dogoditi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prošlog tjedna rukometašice su otvorile sezonu dvoranskih sportova, ali na gostovanju, a sada će i ŠSD Mladost imati svoj službeni početak jesenske sezone. U drugom kolu Druge lige Zapad, Karlovčanke nakon pobjede u gostima kod Sloge, dočekuju Samobor u subotu u 18 sati. 

Najviše pažnje ipak će biti usmjereno prema Splitu, gdje karlovački rukometaši kreću u sezonu u kojoj imaju samo jedan cilj - brzi povratak u Premijer ligu. Već u prvom kolu čeka ih jedan od najtežih ispita, gostovanje kod splitske ekipe BM 07. 

Sezonu počinju i rukometni drugoligaši, no Dubovac Gaza i Karlovac II u prvom kolu gostuju u Bujama i Puli, a na svom parketu igra Ogulin koji u subotu u 19 sati dočekuje Gospić.

Spomenimo i nogometaše Karlovca 1919 koje očekuje gostovanje kod momčadi Lukavca. 

Izdvojeno


Reci što misliš!