SPORT

USPJEŠNI VESLAČI

Veslanje: Na otvorenom prvenstvu Zagreba dva zlata i pet medalja Korani, tri srebra Karlovcu

Veslanje: Na otvorenom prvenstvu Zagreba dva zlata i pet medalja Korani, tri srebra Karlovcu

Ukupno osam odličja osvojili su karlovački veslači i veslačice na Otvorenom prvenstvu Zagreba u veslanju na Jarunu, na kojem su nastupili predstavnici svih klubova iz kontinentalnog dijela Hrvatske. Veslalo se po skupinama, bez finalnih utrka pa je i ukupno podijeljenih medalja više no inače. 

S pet odličja u Karlovac se vraćaju veslači i veslačice Korane. Najbrži u svojim utrkama bili su, već tradicionalno Ema Hodak u skifu za kadetkinje A te Josip Jakšić u skifu za juniore B.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koranašima je pripalo i jedno srebro - osvojio ga je Luka Hajdin u skifu za juniore A - te dvije bronce, koje su osvojili Ema Vuković u skifu za kadetkinje A te dvojac na pariće juniori B u kojem su veslali Luka Ranitović i Šime Ravnjak.

Novi karlovački klub, VK Karlovac, iz Zagreba se, pak, vraća s tri srebra. U skifu za juniore B u svojim skupinama druga mjesta i srebrna odličja osvojili su Tin Jarnjević i Roman Romčević, dok su treće srebro ovom mladom klubu donijele sestrične Nika i Zara Cvitešić u utrci dvojca na pariće za kadetkinje A.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!