SPORT

"PETARDA" U GOSTIMA

Nogometaši Karlovca 1919 "pregazili" Savu i došli na vrh ljestvice - sljedećeg vikenda derbi protiv Vrapča

Nogometaši Karlovca 1919

Možda su navijači i simpatizeri kluba očekivali i više, možda im za neke utakmice možemo i zamjeriti relativno blijed učinak, no nakon 10. kola 3. NL Centar nogometaši Karlovca 1919 na vrhu su ljestvice, tamo gdje smo ih očekivali od samog starta prvenstva. 

Zaslužna za to je visoka gostujuća pobjeda nad Savom iz Strmca sa 5:0, kojom su se bodovno izjednačili s ekipom Lučkog, ali i stekli bolju gol razliku (+21, dok Lučko ima +18) te se popeli na prvo mjesto ljestvice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv Save sve je bilo riješeno već u prvom poluvremenu, u kojem su Karlovčani poveli sa 4:0 s po dva pogotka Parackog i Medynskog. U nastavku su "plavo-bijeli", sasvim razumljivo, stali na loptu i nisu previše jurili rezultat već se čuvali za naredne oglede. Ipak, i dalje su bili bliže pogotku, Ribar nije iskoristio jedanaesterac u 80. minuti, a kada su već svi mislili da će 4:0 biti i konačan rezultat - Kurečki je u pretposljednjoj minuti još jednom zatresao mrežu domaćih.

Narednog vikenda u Karlovcu slijedi veliki derbi protiv momčadi Vrapča koja je dugo bila na čelu, a sada je četvrta, ali samo s dva boda zaostatka. Čini se da su se upravo četiri momčadi i znatno izdvojile te će vjerojatno među njima trebati tražiti i prvaka - Karlovac 1919 i Lučko nakon deset kola imaju po 23 boda, a Maksimir i Vrapče po 21, dok su sve ostale ekipe ipak već sada u primjetnom zaostatku.

Županijski predstavnik u 4. NL Središte A, ekipa Vojnića 95, odigrala je 3:3 protiv Brezovice na svom terenu. Pogotke za domaće, koji su poveli 1:0, ali i gubili 2:1 i 3:2, postigli su Tutić, Prpić i Martinović. U sljedećem kolu Vojnićani su opet domaćin, ovog puta ekipi Španskog iz Zagreba.

Izdvojeno


Reci što misliš!