SPORT

OSREDNJA SEZONA

Košarkaši Šanca u posljednjem kolu Druge lige Zapad lako slavili u Poreču (92:71) i osvojili četvrto mjesto

Košarkaši Šanca u posljednjem kolu Druge lige Zapad lako slavili u Poreču (92:71) i osvojili četvrto mjesto

Mirnom i rutinskom pobjedom u Poreču rezultatom 92:71 košarkaši karlovačkog Šanca okončali su još jednu sezonu u Drugoj ligi Zapad, koja se može ocijeniti - osrednjom.

Na kraju sezone plasirali su se na četvrto mjesto što je solidan plasman, ali kako je riječ o trećeligaškom rangu daleko od toga da se može smatrati posebno zadovoljavajućim. Novi trener Starčević najavio je nešto ambicioznije planove za narednu sezonu, nadamo se da će u tome imati i podršku uprave kluba koji već dugo jednostavno "životari" bez ikakvih ambicija, za što više nema nikakvih opravdanja pa ni u ekonomskoj situaciji koja jest teška, no teška je i drugima, a većina gradskih klubova u posljednje vrijeme pokazuje da se unatoč tome može napredovati. Karlovac koji je dugo nosio epitet "grada košarke" zaista se ne može zadovoljiti pristajanjem na još pokoju sezonu u stilu posljednjih nekoliko u kojima klub, istina, nije ni blizu dna ljestvice, ali niti vrha ljestvice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zaista se nadamo da ćemo u sljedećoj sezoni i o košarci pisati s više zadovoljstva i interesa, baš kao što smo ove sezone to s punim pravom radili kada je riječ o odbojkašicama, rukometašima, nogometašima, bejzbolašima...

Izdvojeno


Reci što misliš!