SPORT

OKTANSKI SPEKTAKL

Gryazin i Aleksandrov pobjednici 3. Quattro River Rallyja ispred Španjolaca i Finaca, karlovačka posada solidna 35.

Gryazin i Aleksandrov pobjednici 3. Quattro River Rallyja ispred Španjolaca i Finaca, karlovačka posada solidna 35.

Ljubitelji automobilizma nauživali su se ovog vikenda uz 12 brzinskih ispita 3. Quattro River Rallyja koji je okupio zaista zavidnu brojku vozača iz cijele Europe, uključujući i nekoliko dobro znanih WRC imena, što je ujedno bila i najbolja moguća najava za predstojeće novo izdanje WRC Croatia rallyja koji nas uskoro očekuje, između ostalog, i na cestama Karlovačke županije.

Prvo mjesto uvjerljivo je osvojio Rus s bugarskom putovnicom Nikolay Gryazin sa suvozačem Aleksandrovom, ispred Španjolca Lopez Planellesa (suvozač Vasquez) i Finca Joone (suvozač Hussi). 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od hrvatskih vozača izvrstan je bio Vilim Prodan sa suvozačem Stiperskim - ukupno su osvojili osmo mjesto, a u Klasi 1 bili su četvrti. Predstavnik domaćeg AK Četiri rijeke Željko Magličić sa suvozačem Poljakom zauzeo je vrlo solidno 35. mjesto u konkurenciji 92 natjecatelja, od čega je utrku uspješno završilo njih 61. U svojoj Klasi 2 bili su osmi.

Pobjednik Klase 1 je Estonac Jurgenson (suvozač Oja), u Klasi 2 najbolji je bio Slovenac Glasenčnik, u Klasi 3 također Slovenac Velkavrh (suvozačica Velkavrh Gorenc), a u Klasi 4 Talijan Biondo (suvozač Toffolo).

Izdvojeno


Reci što misliš!