LIKA

GDJE ĆE MU DUŠA?

Punu godinu je maltretirao starog oca, a sada ga je istukao štapom i iscipelario po cijelom tijelu - strpali su ga u istražni zatvor

Punu godinu je maltretirao starog oca, a sada ga je istukao štapom i iscipelario po cijelom tijelu - strpali su ga u istražni zatvor
Pixabay.com

Udario je oca štapom, rukama i nogama po cijelom tijelu te mu nanio tjelesne ozljede

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave ličko-senjske ispitalo uhićenog 51-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji, te nedozvoljenog držanja oružja.

Smatra se da je osumnjičenik od sredine 2019. godine do 27. lipnja 2020. u obiteljskoj kući u mjestu na širem području grada Gospića verbalno i fizički napadao svojeg 82-godišnjeg oca s kojim je živio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Osnovano se sumnja da je 27. lipnja 2020. u večernjim satima ispred obiteljske kuće udario oca štapom, rukama i nogama po cijelom tijelu te mu nanio tjelesne ozljede, a takvo je ponašanje kod oštećenika izazvalo strah i povrijedilo njegovo dostojanstvo - kažu u tužiteljstvu.

Također, u obiteljskoj kući u kojoj boravi držao je tri pakiranja po 200 grama eksploziva, 50 komada detonatorskih kapisli te dvije improvizirane eksplozivne naprave, kao i više vojnih metaka raznih kalibara te četiri signalna metka za bestrzajni top.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je sudac istrage u cijelosti prihvatio te protiv 51-godišnjaka odredio istražni zatvor.

Izdvojeno


Reci što misliš!