MOZAIK

'OPLJAČKALI SU VAS SKROZ'

Let 3 poslao video poruku nakon 13. mjesta u finalu Eurosonga: "Znate što je bilo, htjeli su nas nagu**t..."

Let 3 poslao video poruku nakon 13. mjesta u finalu Eurosonga:
Sanjin Strukic/PIXSELL

Let 3 zahvalio je svima koji su glasali za njih i dali im visokih 112 bodova

Opaljeni Riječani doveli su Hrvatsku do 13. mjesta u finalu Eurosonga, Let 3 je videom u svom stilu zahvalio svima koji su glasali za njih, a komentari ispod njihove objave na Instagramu i dalje "gore".

"Na 13. smo mjestu, sedmi po glasovima publike. Hvala vam. Idemo se sada igrati s našim k****", napisali su hrvatski predstavnici s ružama u stražnjicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Htjeli su nas naguzit'

"Znate što je bilo, jučer se dogodilo. Nas je žiri pozvao na jedan sastanak i onda su nas htjeli naguzit' i mi nismo htjeli. Zato žiri danas nije bio na našoj strani. Publika je, jer publika još uvijek ima pi*ke. A mi volimo pi*ke", rekao je Mrle za 24sata.

"Odlično, super. Napokon je gotovo. Pokazalo se to s početka cijele priče, kao kad smo namjestili pobjedu na Dori. Opet su nas pokušali uvući u neke pe*erske radnje, protuprirodne čak bih dodao. Ali eto, mi smo na strani naroda i narod je očito na našoj strani. Dobili smo iznenađujuće velik broj bodova od publike iz cijele Europe i svijeta. To nam je zaista velika nagrada i satisfakcija za trud koji smo uložili. To je nešto što nas ispunjava, i duhovno i tjelesno, i otvore i zatvore. Sretni smo - u svom je sarkastičnom stilu rekao Zoran Prodanović Prlja."

Let 3 oko 17 sati stiže u Zagreb

"Letimo za nekoliko sati prema našoj domovini. U Frankfurtu, kako tamo nije Brexit, nas čeka naš traktor, dijaspora ga tamo čuva. Prebacujemo se na ovo, centralno europsko vrijeme, u Zagrebu smo oko 5 s našim divnim zlatnim traktorom. Predaha nema, kad dođemo u našu Rijeku, najdraži grad, imamo jedan jako važan nastup na riječkom sveučilištu, rektoratu, da bi već ovaj vikend nastupali na manifestaciji 'Crna ovca' u Baškoj", rekao je Prlja.

Hrvatska je izvedbom "Mame ŠČ" oduševila publiku u Liverpoolu, ali i u ostatku svijeta pa su za to dobili visokih 112 bodova. Od žirija su dobili samo 11 bodova (3 od Portugala i 8 od Srbije). Naravno, Slovenci nam nisu dali niti jedan bod, a Talijani također. A hrvatski žiri njima je dao 12, pa neka se nađe...

Na kraju smo bili na 13. mjestu s ukupno 123 boda, a kladionice su nam predviđale 12. mjesto. Iako se na samom Eurosongu već u startu znalo tko će zasigurno pobijediti sudeći po kladionicama, Loreenina pobjeda nas nikako ne iznenađuje - ona je očekivana već tjednima.

'Pobjednici na Balkanu'

Naime, ekipa na društvenim mrežama ne krije negodovanje bodovanjem, tvrde da je Let 3 zaslužio više bodova.

"Opljačkali su vas skroz", "Bravo, ujedinili ste narod", "Pokazali ste srce", "Koga briga za ovo namještanje", "Pobjednici na Balkanu", "Zaslužili ste pobjedu", neki su od komentara.

Izdvojeno


Reci što misliš!