Nekategorizirano

Danas u Karlovcu Sajam energetske učinkovitosti - više prezentacija i stručni skup

Danas u Karlovcu Sajam energetske učinkovitosti - više prezentacija
i stručni skup

Sajam energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije danas se održava u Karlovcu, a obilježit će ga više događanja. Od 10 do 15 sati na Trgu Josipa Broza (kod Kauflanda), građanima će se predstaviti najnoviji proizvodi i usluge prigodni za energetsku obnovu zgrada i obiteljskih kuća.

U 11 sati bit će predstavljeni komposteri za gradske vrtove na Gazi i električna vozila tvrtke Čistoća, dok je u Knjižnici za mlade predviđeno održavanje stručnog skupa. Pod nazivom "Proizvodi i usluge za energetsku obnovu zgrada", skup organizira Hrvatski savjet za zelenu gradnju, Regionalna energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske i Društvo arhitekata, građevinara i geodeta Grada Karlovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na prezentaciji će biti predstavljeni najnoviji proizvodi i usluge prigodni za energetsku obnovu zgrada i obiteljski kuća (betoni, zidni elementi, fasadni sustavi, prozori i vrata, kalorimetri, razdjelnici topline, klimatizacijski sustavi, obnovljivi izvori energije, sustavi za grijanje/hlađenje, energetsko certificiranje, projektni management i niz drugih…)

Za kraj bit će potpisani u ugovori s korisnicima subvencija za ugradnju kalorimetara i razdjelnika.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!