TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Medicinsko biokemijski laboratorij Mirjana Plavetić i Ivana Maradin traže zdravstveno – laboratorijskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od vađenja krvi, dostave uzoraka i rada na laboratorijskoj opremi. Provjerite više ovdje.

Madig – Mrežnica d.o.o. traži konobara (m/ž) u Ogulinu. Rok prijave je 7.8. Posao se sastoji od poslova posluživanja u hotelu Klek Otok Oštarijski. Provjerite više ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Workforce za potrebe klijenta zapošljava Procurement Officier-a (m/ž). Mjesto rada je Vojnić, a rok prijave 6.8. Potrebno je prethodno iskustvo na sličnim poslovima, sposobnost rješavanja problema, motiviranost i odlično znanje engleskog jezika te napredne računalne vještine. Aplicirajte.

Moja Diridika d.o.o. traži slastičara (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 19.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Posao se sastoji od pripreme slastica u slastičarnici Tara. Više na linku.

Obiteljski dom Sveti Josip zapošljava njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 10.8. Posao se sastoji od skrbi i njege starijih i nemoćnih osoba. Provjerite više ovdje.

Josip Fudurić d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 14.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, marljivost, profesionalnost i odgovornost u poslu. Poželjno je poznavanje njemačkog jezika, a poznavanje engleskog je obvezno. Provjerite detalje na linku.

Ćufurović fasade j.d.o.o. zapošljava fasadera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.7 Potrebno je više izvršitelja i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Šokčić drvo, obrt za sječu i izradu drveta, traži pomoćnog radnika primarne prerade drva (m/ž). Mjesto rada je Tušilović, a rok prijave 31.7. Potrebna je završena osnovna škola. Poželjno je da kandidati imaju položen ispit za viličara, ali nije uvjet. Detalje provjerite ovdje.

Prim d.o.o. traži samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 21.8. Potrebno je radno iskustvo od pet godina i viša ili visoka stručna sprema. Provjerite detalje o prijavi ovdje.

Optima d.o.o. traži pomoćne šumske radnike (m/ž). Mjesto rada je Bosiljevo, a rok prijave 20.8. Potrebna je minimalno završena osnovna ili srednja škola. Prednost imaju osobe sa položenim tečajem za šumskog sjekača/icu i šumskog traktoristu/kinju. Ukoliko tečaj za navedena zanimanja nije položen, postoji mogućnost polaganja o trošku poslodavca. Više na linku.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!