TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? I dalje brojni poslodavci traže radnike - pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? I dalje brojni poslodavci traže radnike - pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Group Maintenance Manager (m/ž). Posao se odvija u Karlovačkoj županiji. Rok za prijavu je 10.4. Potrebno je zvanje za inženjera tehničkih znanosti, petogodišnje radno iskustvo u sličnim poslovima, poznavanje inženjerskih koncepata, razumijevanje ISO standarada, sposobnosti analiziranja kompleksnih procesa, odlične organizacijske i liderske sposobnosti i slično. Prijavite se.

Exppal d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 16.4. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je imati položen ispit za vozača viličara. Posao obuhvaća zaprimanje, evidentiranje, sortiranje i ostalu manipulaciju robom. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hobotnica, trgovački obrt, traži prodavača – voditelja ribarnice u Karlovcu (m/ž). Rok prijave je 16.4. Prednost donosi završena trgovačka škola, a radno iskustvo je poželjno. Potrebne su organizacijske i trgovačke sposobnosti, poznavanje i vođenje HACCP sustava te ostalih potrebnih evidencija u trgovini. Provjerite više ovdje.

Bilanca d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 13.4. Posao podrazumijeva osnovne knjigovodstvene poslove, administrativne poslove i komunikaciju s klijentima. Poslodavac pruža rad na neodređeno vrijeme. Očekuje se godina dana radnog iskustva i srednja stručna sprema. Više na linku.

Timelektro & Security d.o.o. zapošljava pomoćnog elektroinstalatera (m/ž) u Ozlju. Prijave su otvorene do 22.4. Posao podrazumijeva sve pomoćne elektroinstalacijske poslove. Potrebno je više osoba na poziciji, a uvjet je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Gavranović d.o.o. traži prodavača – blagajnika (m/ž). Lokacije rada su Ozalj, Draganić i Karlovac. Prijaviti se možete najkasnije do 16.4. Uvjeti su srednja stručna sprema i znanje rada na blagajni. Poslodavac nudi rad u ugodnoj atmosferi, dinamičan posao, kolegijalnost na visokoj razini i timski rad. Detalje provjerite ovdje.

AB gradnja d.o.o. zapošljava zidara (m/ž), tesara (m/ž), radnika visokogradnje (m/ž) i stručnjaka zaštite na radu i zaštite od požara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Potrebno je više osoba na pozicijama i traži se minimalno srednja stručna sprema. Radno iskustvo je obvezno. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Weber Escal d.o.o. traži dostavljača – distributera (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.4. Posao podrazumijeva preuzimanje materijala, distribuciju materijala na ugovorenom području i ostale poslove po nalogu nadređenog. Više na linku.

Marko Plavetić odvjetnik zapošljava odvjetničkog vježbenika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 19.4. Posao obuhvaća redovite zadatke odvjetničkog vježbenika/ ice, rad u uredu, izlaske na rasprave, sastavljanje rpavnih akata, administrativne poslove i slično. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Limarsko-krovopokrivački obrt Brodarić zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a aplicirati možete do 18.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslovi uključuju rad na izradi limarije i limarskih dijelova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!