TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Od prodavača do pizza majstora! Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Od prodavača do pizza majstora! Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Kelteks d.o.o. zapošljava specijalista logistike (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 31.8. Posao podrazumijeva planiranje i provođenje svih poslova vezanih uz svakodnevni transport, pripremu i rješavanje prijevozničkih i carinskih formalnosti, komunikaciju s prijevoznicima i dobavljačima, definiranje liste transporta i slično. Provjerite detalje ovdje.

Reve dostava j.d.o.o. traži dostavljače (m/ž) u Karlovcu. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjeti su dobra organiziranost na poslu, dobro poznavanje grada i osnovno znanje na smartphoneu. Provjerite detalje na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fero-Term d.o.o. traži trgovca na odjelu sanitarija, keramike i grijanja (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 15.8. Posao podrazumijeva prodaju robe, rad s kupcima, vođenje brige o izgledu salona, brige o lageru i raspoloživosti artikala u salonu, predlaganje poboljšanja, vođenje brige o kvalitetnom i ispravnom označavanju artikala i cijene proizvoda. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje putem linka.

Smart Flex d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Draganić, a prijave su otvorene do 3.8. Poslodavac nudi dinamično i stimulativno radno okruženje, rad u blizini mora, mogućnost razvoja komunikacijskih i prodajnih vještina, a traže se vedre, odgovorne i motivirane osobe za rad. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, a iskustvo je prednost. Provjerite više putem linka.

KTC zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Karlovcu. Potrebna je završena srednja ugostiteljska stručna sprema. Prijave se zaprimaju do 9.8. Aplicirajte.

Ice Eurotransport d.o.o. zapošljava drvoprerađivačkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 1.9. Posao obuhvaća radove vezane uz proizvodnju paleta. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Niskogradnja d.o.o. zapošljava vodinstalatere (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 16.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i rada na neodređeno. Više na linku.

B&B Commerce zapošljava skladišnog radnika u trgovini građevinskog materijala (m/ž). Mjesto rada je Ogulin, a prijave su otvorene do 13.8. Posao podrazumijeva prijem robe, izdavanje robe i ostale manipulativne poslove. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Provjerite više putem linka.

D-Color d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete najkasnije do 14.8. Posao podrazumijeva administrativni rad, a potrebno je napredno znanje rada na računalu i engleskog jezika. Očekuje se radno iskustvo na istom ili sličnom području. Provjerite više ovdje.

Tiffany, obrt, zapošljava pizza majstore (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 13.8. Od kandidata se očekuje minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje putem linka.

Izdvojeno


Reci što misliš!