TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo pregled ponude na tržištu rada u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Brojni poslodavci traže radnike - provjerite!

Tražite posao? Donosimo pregled ponude na tržištu rada u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Brojni poslodavci traže radnike - provjerite!
Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. zapošljava Specijalistu za terensku prodaju (m/ž) u Karlovcu. Očekuje Vas službeni tablet i automobil te bonusi i motivirana ekipa. Prijaviti se možete do 19.4.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača / Blagajnika (m/ž) na području kontinentalne Hrvatske. Prijave traju do 14.4.2023. Očekuju te stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima. Prijavite se putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o./ McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) u Vukovoj Gorici. Prijave traju do 3.4.2023. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva, fleksibilno radno vrijeme, dodatne stimulacije i nagrade na plaću te stalni radni odnos. Prijavite se klikom na link.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra traži Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) za rad iz udobnosti vlastitog doma. Potrebno je raditi minimalno 20 sati tjedno, te Vas za to očekuje satnica u iznosu od 10 eura. Prijave traju do 17.4.2023. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Agenta za dolazne pozive na njemačkom jeziku (m/ž) za rad iz udobnosti vlastitog doma. Očekuju Vas kompetitivna fiksna plaća uz bonuse, ugovor na neodređeno te mogućnost napredovanja i razvoja. Prijaviti se možete do 31.3.2023. putem brze prijave.

Lonia trgovina d.o.o. zapošljava Prodavača / Blagajnika (m/ž) na području kontinentalne Hrvatske. Prijave traju do 31.3.2023. Očekuju te stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima te dodatne pogodnosti poput božićnice, uskrsnice, jubilarnih i drugih nagrada. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača – blagajnika (m/ž) na području kontinentalne Hrvatske. Očekuju Vas atraktivne mjesečne stimulacije, popust za zaposlenike, božićnica, uskrsnica, regres, dar za dijete i niz drugih pogodnosti. Prijave traju do 31.3.2023. Prijavite se putem brze prijave na linku.

LAVATEH d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Karlovcu. Prijave traju do 31.3.2023. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

HIDRAULIKA DRVOŠPED d.o.o. zapošljavaju Administratora (m/ž) u Karlovcu. Prijave traju do 31.3.2023. Podatke za prijavu pronađite na linku.

KARLOVAČKA LJEKARNA KARLOVAC traži Magistra farmacije (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 31.3.2023. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!