ŽUPANIJA / DUGA RESA

Za koncert Thompsona u Dugoj Resi pripremila se i policija - okupljanje će snimati i fotografirati, upozoravaju na regulaciju prometa

Za koncert Thompsona u Dugoj Resi pripremila se i policija -
okupljanje će snimati i fotografirati, upozoravaju na regulaciju
prometa

Sutra na stadionu u Dugoj Resi nastupa pjevač Marko Perković Thompson i to povodom proslave 90. godišnjice Nogometnog kluba Duga Resa 1929., s početkom u 20 sati.

Policija je najavila da će ovo javno okupljanje snimati i fotografirati .

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Vezano za održavanje navedenog javnog okupljanja u Ulici dr. Ivana Banjavčića i Viničkoj ulici bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, radi čega se posjetitelji i vozači pozivaju na poštivanje postavljenih oznaka prometne signalizacije kao i na pridržavanje uputa policijskih službenika i redara. Od strane organizatora zbog uređenja prometa i parkiranja u Dugoj Resi omogućeno je parkiranje na više parkirališta koja će biti označena, kažu u policiji.

Pritom pozivaju sve posjetitelje na pridržavanje odredbi Zakona o javnom okupljanju i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Ujedno, sve sudionike u prometu, i vozače i pješake pozivamo na poštivanje prometnih propisa i oprez prilikom sudjelovanja u prometu.

KAportal.hr


Reci što misliš!