ŽUPANIJA / DUGA RESA

Biramo NAJkupalište 2016. uz Karlovačko - "Kod Bosiljevca", Mrežnica

Biramo NAJkupalište 2016. uz Karlovačko -

Niti ove godine reporterska ekipa KAportala koja uz Karlovačko ocjenjuje kupališta diljem Karlovačke županije, nije mogla proći cestom uz desnu obalu Mrežnice a da ne zastane "Kod Bosiljevca". Već godinama najpopularnije mjesto za ljetni odmor "pravih" Dugorešana ponovo je puno kupača, a osim u vodi te na mrežničkoj sedri, ovdje je izuzetno frekventan i šank, čudo jedno.

Gotovo neprekidna roštiljada, hladni gemištac i pivce, te pajsanje na ručnicima standarna su ponuda, no za vrijeme naše posjete ugodno nas je iznenadio i glazbeni program. DJ naoružan svom potrebnom opremom od prijepodnevnih sati zabavljao je kupače i goste u kafiću na plaži, zaista za svaku pohvalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kupalište je pogodno i za roditelje, jer je na njemu uređeno dječje igralište pa dok se očevi znoje uz roštilj a mame hvataju ten, dječica se mogu poigrati.

Od popratnih sadržaja tu je i drveni mol s kojeg se može skakati u vodu, kao i popularni trapez.

Kad bi se konačno obnovio i stari mlin koji već desetljećima stoji devastiran na obali tek pedesetak metara od kafića, ovo bi mjesto zasigurno dobilo još više sadržaja, a prema tome i koju ocjenu više. Za sada, mlin bez krova je zarastao, u njemu raste drveće a dobro dođe jedino onima koji vršenje nužde radije obave u prirodnom ambijentu nego u kemijskim WC-ima.

OCJENE KAportala:

– Prirodne ljepote 3,5 – Uređenost kupališta 4 – Popratni sadržaji 4 – Čistoća vode 4 – Ugostiteljska ponuda 3

UKUPNO: 18,5

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!