ŽUPANIJA / DUGA RESA

ČEKAJU TURISTE

Počeo raditi i kamp "Slapić": Raduju se svakom posjetitelju i nadaju se da će ih uskoro okupirati njihovi stalni gosti iz Europe

Počeo raditi i kamp

Obitelj Mataković, u skladu sa svim preporukama o mjerama zaštite od korone, još je prošlog tjedna u „Slapiću“ otvorila restoran i već prvog dana stigli su gosti koji su poželjeli popiti kavicu ili ručati

Kamp Slapić, omiljeno ljetno boravište tisuća turista iz čitave Europe, prije nekoliko dana je ponovo otvorio svoja vrata. Naravno, u početku će to, obzirom na još uvijek važeće mjere zaštite od korone biti u smanjenom obliku, ali kako se svakim danom broj novozaraženih ipak smanjuje, za očekivati je da će kroz neko vrijeme u Mrežničkom Brigu, gdje se smjestio „Slapić“, biti živo baš kao proteklih sezona. 
 
- Restoran nam radi od ponedjeljka, a kako smo imali nekih upita primjerice iz Zagreba u kojima su gosti tražili informacije o početku rada kampa, odlučili smo da ćemopočeti raditi. Ne očekujemo za početak puno gostiju, niti za sada goste iz inozemstva, ali se radujemo svakom posjetitelju koji se odluči opustiti u našem kampu i uz prekrasnu rijeku Mrežnicu, rekao je za KAportal vlasnik kampa Drago Mataković.

Obitelj Mataković, u skladu sa svim preporukama o mjerama zaštite od korone, u ponedjeljak je u „Slapiću“ otvorila restoran i već prvog dana stigli su gosti koji su poželjeli popiti kavicu ili ručati, ali nažalost već u utorak vrijeme se značajno pokvarilo. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Mi bismo željeli da kamp proradi u punom kapacitetu što prije, ali dok ne budu donijete detaljne upute, ugošćivati ćemo domaće goste, koji inače čine od 5 do 7 posto od ukupnog broja naših posjetitelja, dodaje Mataković dodajući kako je prošle godine u ovo vrijeme u kampu koji inače ima 100 smještajnih jedinica popunjenost bila oko 50-60 posto.

Izdvojeno


Reci što misliš!