ŽUPANIJA / DUGA RESA

POTEZ ZA PRIMJER

Sav novac za političko djelovanje kroz četverogodišnji mandat dugoreški gradski vijećnik Jasmin Sarvan podijelio udrugama – Ovog puta darivao zbor Vila

Sav novac za političko djelovanje kroz četverogodišnji mandat dugoreški gradski vijećnik Jasmin Sarvan podijelio udrugama – Ovog puta darivao zbor Vila

- Želio sam pokazati svojim postupcima da se lokalna politika može i mora voditi prvenstveno u interesu i sa željom za pomoći našim sugrađanima jer su oni na prvom mjestu - kaže Jasmin Sarvan

Kao što je prošle godine i najavio, Jasmin Sarvan, financijska sredstva za prva četiri mjeseca 2021. godine koje dobiva iz proračuna Grada Duga Resa, za redovito godišnje financiranje političkih stranaka i članova predstavničkih tijela izabranih sa liste grupe birača, u iznosu od 1600 kn ovog puta donirao je ženskom pjevačkom zboru Vila Duga Resa.

- Iznenađene smo i sretne što još ima ovako dobrih ljudi i sponzora, sve naše članice od srca zahvaljuju na donaciji. Sredstva će nam poslužiti za održavanje koncerata, koje smo nažalost zbog korone morale odgoditi, ali sad kad popuste mjere planiramo ih održati – kaže Ružica Krtić dugogodišnja predsjednica dugoreškog zbora Vila koji je osnovan 1994. godine i od tada kontinuirano svojim nastupima uljepšava atmosferu na brojim svečanim i crkvenim događanjima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dosadašnji gradski vijećnik Jasmin Sarvan, koji je ponovno na listi HSS za Gradsko vijeće, 2018.godine dao je izraditi mural Antunu Stipančiću, koji je ime Duge Rese pronio diljem svijeta, na Trgu Kralja Tomislava. Zatim je 2019.godine donirao 4000 kuna Matici umirovljenika Grada Duge Rese, a 2020. donaciju od 5000 kn primio je „NK Duga Resa 1929“.  

- Svjestan sam da se radi o malom novčanom iznosu, ali znam da svaka financijska pomoć, a poglavito u ovim današnjim vremenima dobro dođe. Protekle tri i pol godine vijećničkog mandata želio sam iskoristiti na jedan drugačiji, novi način rada, pri čemu sam želio pokazati svojim postupcima da se lokalna politika može i mora voditi prvenstveno u interesu i sa željom za pomoći našim sugrađanima jer su oni na prvom mjestu - kaže Jasmin Sarvan.

Podsjetimo, Sarvan nije ni kunu zadržao za sebe već je sav novac donirao udrugama, iako je riječ o umirovljeniku koji se u financijskom smislu ne izdvaja puno od prosjeka, ali se izdvaja po načinu razmišljanja i rada.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!